diumenge, 11 de desembre del 2011

El Quadis s'ofega a Montjuïc

Derrota dolorosa del CN Mataró Quadis a Monjuïc després d’un partit molt intens. Els de Betu Fernández no van saber segellar el partit en els instants claus i ho van acabar pagant massa car.

El matx va començar amb cops i atacs ràpids a les dues porteries, i Bonca i Baba aconseguien avançar els mataronins en dues ocasions. Tot i així, el Montjuïc remuntava el primer quart, i deixava el 3 a 2 a l’electrònic gràcies a un Balatoni, ex del Quadis, que amb quatre dianes va acabar sent la bèstia negra de l’encontre.

El segon parcial va ser favorable als de Betu. Les bones aturades de Mario Lloret i l’aparició de Fran Sánchez van provocar que s’arribés al 4 al 4 al descans, amb tota l’emoció diposatada en els darrers 16 minuts.

Després de la mitja part, 5 a 6 en remontar un altre gol del Montjuic i establir un parcial de 0 a 2 feia presagiar que es podia donar el cop d’autoritat necessari per sentenciar, però de nou Balatoni, i ara també Egedi, dos dels grans golejadors d’aquesta lliga van establir el 8 a 6.

Amb els vuit últims minuts per disputar, calia fer front a un resultat negatiu de dos gols en contra. En algun moment semblava que el Mataró recorriria a l’èpica i de la mà de Lalo López-Escribano i de Fran Sánchez, es podia produir el miracle. El 10 a 9 i l’11 a 10 així ho feien pensar. Ara bé, el 12 a 10 a falta de dos minuts, obra d’Egedi, va acabar amb tota esperança possible. Als últims segons, el Quadis va maquillar el resultat i va deixar el definitiu i dolorós 12 a 11.

D’aquesta manera, els de Betu Fernández baixen una posició i veuen com els gran favorits de la lliga es disparen cap amunt. El Barceloneta és a set punts, mentre que el Sabadell, en cas de vèncer a la piscina del Túria, fet molt probable, restaria a cinc punts. El Canoe avança als mataronins després de la seva victòria, a la vegada que el Terrassa empata amb el Mataró a punts.

Ara toca pensar amb el darrer enfrontament abans de la gran parada per festes i pel Campionat d’Europa d’Eindhoven, que ajornarà l’inici de Lliga fins el 4 de febrer. Així doncs, partit al Complex Joan Serra el proper dissabte contra un rival directe, el Real Canoe, i descans de mes i mig.