divendres, 14 d’octubre del 2011

Pretemporada i primers partits del Joventut Handbol Mataró

Tercera temporada consecutiva de canvis d’entrenadors. La primera d’aquestes va ser Guiteras qui portava el timó de l’entitat groc-i-negra, després d’haver aconseguit un ascens que se l’hi havia resistit les temporada 2007-2008. Finalment, va ser  el 3 de maig de 2008 quan els mataronins van aconseguir la fita, després d’una fase regular espectular en què es va obtenir un ple de victòries al Pavelló Teresa Maria Roca, i unes jornades d’ascens antològiques, celebrades a casa, amb 3 de 3. Es va vèncer l’Anaitazarra, la Universitat Politècnica de València i el Puig d’en Valls. Encara amb Guiteras capitenjant el projecte guanyador, El Joventut va redebutar a la Primera Estatal realitzant un paper més que meritori (29 punts, 12 victòries i cinc empats. Uns cinc empats que van pesar en excés. Van ser poc merescuts i això va col·locar l’equip en una setena posició meritòria, però poc justa, tenint en compte que d’haver guanyat el Palautordera en la darrera jornada, s’hagués obtingut la cinquena plaça. L’estiu del 2009 no va ser especialment fructífer amb l’èxode d’importants jugadors acompanyats de l’home que havia fet possible el somni de la Primera Estatal, el “Doctor” Guiteras. 15 anys de glòria deixava a terres mataronines.

Va ser llavors quan es va confiar en Héctor del Pino, el segon entrenador fins aleshores, i en el retorn de David Pedragosa, un home puntal en l’atac mataroní; juntament amb l’alternança de juvenils que pujaven fort. (Bernat Bonamusa i Dani Aguilera) van ser dels que van ajudar més. El resultat? Excel·lent, però amb mal sabor de boca.  Després de mantenir la segona plaça durant moltes setmanes i de gaudir d’una ratxa brutal, amb 14 partits sense conèixer la derrota, molts entrebancs a la fase final , van situar els mataronins a la quarta plaça, per darrere de Sarrià, Bordils i La Roca.

I aquest estiu més canvis. Poca estabilitat en el si de l’entitat. Juanan Garcia, tècnic de la base, prenia el relleu a del Pino. Ple quie fa a jugadors, només es mantenen Oriol Mas, juvenil 2ª temporada, Dani Aguilera i Bernat Bonamusa. Tots tres segona temporadaSergi Rodríguez, David Pedragosa, Gerard Hernàndez, Toni Busquets i Bernat Muñoz. Vénen d’equips de fora: Oriol Manzano (Barça), Raul Escoda (La Roca) i Oriol García-Milà (Cardedeu). Del b pugen Marc Martínez, Nil Vidal i Guillem Fàbregas

De moment, l’equip ha aconseguit dues importants victòries. La primera a casa davant el Palautordera per 29 a 25. La segona, molt més treballada davant el Sarrià de Ter per 32 a 35, el campió de la temporada passada. Aquesta setmana el rival sembla dels més forts de la categoria. El Sant Martí Adrianenc: En cinc visites a terres mataronines, ha obtingut cinc victòries.

Destacar el bon paper de Pedragosa en ambdós partits, amb 10 gols en total com sempre de Sergi Rodríguez, però això ja no és notícia; d’Oriol García Milà, el fitxtatge, que s’està consolidant com el pivot amb més recorregut de l’equip (de moment, nou gols), i sobretot també de Toni Busquets, el jove jugador que ja va destacar en l’equador de la temporada passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada